lørdag 27. november 2010

Jippi jeg ble valgt ut til finalen igjen.

Hei igjen. Yes da jeg ble valgt ut til finalen i enda en gang. Morro dette dette bildet ble plukket ut blandt 557 innsendte bilder. Er ikke værst om jeg må jeg si. heheh Er jo bare så inspirerende dette, og ikke minst når andre syns at bildene mine er fine også. heheh
Så jeg håper også denne gangen at dere kan stemme på meg eller et av de dere syns er best. Håper jo at det er mitt da men , heheh. Dere kan stemme på denne siden

Ha en fortsatt god lørdags kveld. Skal kose oss og se på finalen på skal vi danse og kanksje en film eller noe etter det. Hvem vet, skal kose oss i hvertfall. :O)

fredag 26. november 2010

Vinteren er kommet

Hei
Må nok si at det ser ut som om vinteren er kommet til oss nå. Fy for noen kalde dager vi har hatt i det siste. I dag var det ti minus med snø i lufta og vind som bare det. fyyyy å kaldt det er men deilig å være inne da i hvertfall. Godt å fyre i ovnen og da når det trengs på kvelden. Ikke minst for kosen sin skyld.
En ting som også er veldig koselig er å mate fuglene ute i kulda. De trenger litt ekstra mat i løpet av vinteren. De spiser og koser seg masse ute på verandaen her hjemme i alt som Benedikte har vært så flink til å henge ut. Det er masse fugler der om dagen.

Men det er ikke så lett å få tatt bilder av de da de er så lett skremte. Bare utløseren klikker så stikker de avgårde. Men jeg skal nok få lurt de mere i løpet av vinteren.
Håper på noen litt varmere dager framover i hvertfall. må gjerne være kaldt og tørt men kunne blåst litt mindre syns jeg.

Ny konkuranse

Hei igjen. Da er tiden inne for å prøve på en ny konkuranse. Må jo bare prøve, den som ikke er med vinner ikke vet dere. Heheh. Denne gangen er det www.linnjones.com som har en ny konkuranse. Denne gangen er gevinsten et gavekort på 500 kroner fra www.coolstuff.no.
Bli med du og da vel. Bare gå inn og meld deg på. Kanksje det er du som vinner vet du.

onsdag 24. november 2010

Kveldens lille bilde prosjekt

Hei igjen.
I kveld var vi oppe på rommet til Emilie og lekte litt før det var kvelden for lille jenta vår. Og hun koste seg kjempe masse og skøyet som bare det. Lekte og koste seg maks. SÅ fant vi fram gulvlampen vår og satt på den og den var så fin og banke på se. Den hadde hun ikke sett der oppe før. Og da fant jeg fram kameraet og knipset litt da vet du,
Og dette var da et av de jeg tok. Ble veldig fornøyd selv da i hvertfall. Håper dere liker det også. Hehheh Er jo lov å håpe da.
Er nok plutselig tilbake igjen og skriver om noe igjen.

Skrives
Geir Ove

mandag 22. november 2010

Fotokonkuranse med uttrykk som tema.

Hei igjen alle sammen, tenkte at jeg skulle legge inn noen bidrag til en ny fotokonkuranse. Denne gangen er det fotoverden som har en ny konkuranse, og tema denne gangen er uttrykk. Jeg vil veldig gjerne delta med disse tre bildene et av de har jeg lagt ut her inne før. Det er Emilie som er hovedpersonene i alle bildene, og noen av hennes nydelige uttrykk. Her sitter hun og er kjempe fornøyd over å ha spist opp all grøten sin til lunch i sommer
Dette er tatt ute på verandaen og inn i stua. Med litt regn på ruta og Emilie stående i vinduskarmen og titter ut på pappaen sin som står på knea på den snølagte terrasen.


Her står hun i lekehagen sin å titter håpefult og glad på pappaen sin som har tatt fram kameraet på nytt.

Konkuransen finner du her http://fotoverden.blogspot.com/2010/11/fotokonkurranse-uttrykk.html.

Håper selvfølgelig at man er med videre i konkuransen og at det blir valgt ut til en finale.
Krysser fingrene

Geir Ove

lørdag 20. november 2010

Litt tankefull i natt

Hei igjen.
Må innrømme at i natt har en vært litt tankefull. Grunnen til dette er at i går hadde jeg fått en mail fra min HMS skjef på jobben. Noe jeg får ganske ofte, og som regel ikke noe som man tenker sånn veldig over. De forskjellige temaene som kommer og ting som man skal diskutere ute i fabrikkene har som regel noe med oss eller noe vi kan lære av. Og til tider blir det ganske heftige diskusjoner.

Men denne gangen var det en sak som traff meg litt ekstra. Det kom en mail med en arbeidsulykke med døden til følge. Det var en snekker som omkom på et stilase i Lillehammer. Han falt ned fra stilasjen og falt i bakken. Han jobbet på en hytte, han falt ikke lenger en 1,7 meter. Han falt rett på nakken og døde.

Grunnen til at dette treffer meg litt ekstra er at jeg og falt ned da vi bygde hus. Jeg falt ned fra en stige og ikke fra en stillase. Den stod faktisk ved siden av stillasen. Jeg skulle "BARE" opp og klippe av et armeringsjern som stakk ut fra muren. Der oppe stod jeg og tittet ned på Iddefjorden og ante fred og ingen fare. Rett før det bare smalt og nedover muren jeg falt. Jeg klarte og sparke vekk stigen på veien ned. Jeg traff gulvet i en kjempe fart og landet på beina. Når jeg treffer bakken kommer det en lecablokk nedover og treffer bare en meter unna meg. Heldigvis sier jeg bare. Jeg stod med beina på 3,4 meter før jeg falt. Med andre ord dobbel høyde av hva den mannen på Lillehammer hadde.

Jeg klarte meg heldighvis bare med to brudd i venstre bein og forstuet høyre bein . Og sår på flere fingre etter å ha forsøkt å klatre nedover veggen på vei ned. Tørr ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis lecablokken hadde treffet meg eller hvis jeg ikke hadde falt på beina først. Huff å huff. Mange tanker som går i hodet i natt kjenner jeg. Men heldighvis gikk det veldig bra og jeg kom meg på beina etter et halvt år i behandlig og diverse strekk og tøy. Jeg kjenner det fortsatt i beinet og det kommer jeg nok helt sikkert til å gjøre til den dagen jeg er eldgammel. Hehehe Men heldighvis så er jeg i live i motsetning til mange andre som gjør det samme som meg.

Så det er veldig viktig å tenke seg om og ta den tiden det tar og faktisk kunne våkne opp i morgen og kunne nyte livet med familien sin. Som man er kjempe glad i og ikke kunne tenke seg å leve uten. Man har bare en sjanse og den får man ikke en gang til. Jeg kunne faktisk vært veldig nær i miste min. Med andre ord lev livet hver dag og hvis at man er glad i de personene rundt deg.

Vi skrives igjen

Forhåpentlighvis om noe koseligere

Geir Ove

torsdag 18. november 2010

Ny konkuranse

Hei igjen.
Da satser vi på en liten konkuranse igjen. Ille morro dette her jo . Spennende å følge med på det forskjellige konkuransene rundt om kring.
Denne gangen er det et gavekort på et lerret til en verdi av 300 kroner fra http://www.sumopix.com/no/ . Konkuransen foregår på denne siden http://fotoverden.blogspot.com/2010/11/konkurranse-vinn-lerret.html
Det eneste man må gjøre for å være med på konkuransen er å svare på dette spørsmålet: Hva er den minste størrelsen på lerretbilder man kan bestille? Gå innom og svar dere også. Fristen går ut i dag men det rekker du vet du, heheh
Da er det bare å krysse fingrene igjen å håpe på at man vinner. Man kan aldri vite vet du. Man må i hvertfall delta for å vinne i hvertfall.
Skrives snart igjen
Geir Ove

søndag 14. november 2010

Da satser vi på en ny fotokonkuranse.

Hei igjen , da satser jeg på en ny fotokonkuranse. Etter det store suksessen med forrige konkuranse så prøver jeg igjen. Denne gangen er det på denne bloggen http://linnjones.com/?p=2702


Temaet denne gangen er høst og jeg velger da og delta med dette bildet. Det er tatt en nydelig høst morgen i forrige uke da tåken lå over isebakke som et kjempe teppe og solen jobbet på spreng for å komme igjennom tåkelaget. Dette skapte en nydelig stemning som jeg fikk tatt et blink skudd av.
Så da krysser jeg fingrene for at mitt bilde skal bli valgt ut.
Skrives snart igjen
Geir Ove

lørdag 13. november 2010

Jipppijippijippi Jeg vant Lises fotokonkuranse

Jippi jeg vant faktisk Lises fotokonkuranse. Så utrolig morro dette var. Det setter en stor fotointeresse bare enda høyere. Er jo så utrolig morro å en så stor respons for et bilde som man selv er fornøyd med. Og ekstra morro er det at mange andre også syns at det er et kjempe fint bilde Nå kribler det i utløser fingeren til nye bilder og videre utvikling. Det var dette bildet som vant konkuransen blandt mange andre kjempe fine bilder.

Jeg må takke alle som har stemt på meg og for alle kjempe gode og fine komentarer på bildet på siden til lise. Her er en direkte link til resultatet på siden til Lise http://lisesundfoto.blogspot.com/2010/11/vinner-av-fotokonkurransen-er-karet.html
Å igjen jeg må også takke Lise for at hun valgte ut mitt bilde av alle innsendte til å bli et av de 8 i finalen. Gleder meg til neste fotosafari og til å finne noen blinkskudd.

Så igjen tusen tusen takk alle sammen

Hilsen en glad fotoentusiast

Geir Ove

fredag 12. november 2010

Gårsdagens kake baking til lille Lucas på 4

Hei igjen
Da var det dags for nytt kake prosjekt. Denne gangen til lille Lucas på 4 år. Han skulle ha den til bursdagsfeiring med gjengen fra barnehagen sin. Han ville nemlig ha den grønne bilen fra biler filmen fra Disney. Etter litt utforskning på nettet så fant jeg noen bilder og ideer fra diverse nett sider. Fant også navnet som da var Harry Knøl. Den skulle være en sjokolade kake. Og da måtte jeg finne på noe annet en marsipan til lokk på kaken. Det ble da en type fondant som ble brukt. Det skulle vise seg og være en kjempe utfordring og den til og bli som jeg ville. JEg lagde fargene og deigene til det jeg trengte dagen før og da man skulle kjevle den ut så gikk alt i oppløsning. OG dermed begynte problemene, og etter et par timer med knaing og forsøk å bindt den sammen igjen, noe som ikke gikk. Og dermed måtte en ny lages, med farger og diverse lages. Så et lite prosjekt som skulle gått greit så ble det litt av en utfordring og masse tid for å få den til. Men ble jo greit allikevel da. Er ikke sånn helt super duper fornøyd men ble greit allikevel. Tror nok ikke det blir fondant på en stund for å si det sånn. I hvertfall ikke denne oppskriften hehehhe.
Ble jo fin og da. Litt lyse farger på disse bildene. Og etter litt tid i kjøligere omgivelser over natten så ble den bra. Disse er tatt rett før kjølen ropte på kaken.


Så til neste prosjekt kommer så tar kake Ove litt fri . Neste kake prosjekt tror jeg er en pelle politi bil kake. Gleder meg allerede. Og den er i MARSIPAN vet jeg , jippi

Er nok snart innom igjen.
Ove

søndag 7. november 2010

Jippi jeg er i finalen....... :O)

Jippi jeg kom til finalen i Lises fotokonkuranse.
Så utrolig morro å komme dit synes jeg. Tusen tusen takk for det Lise. Det kan ikke ha vært noe lett å sette sammen de 8 du skulle ha i finalen. Ut i fra alle de innkommende bildene. De åtte bildene kan dere se her http://lisesundfoto.blogspot.com/2010/11/finalistene-i-fotokonkurransen.html Det er kjempe gøy å litt respons på de bildene man tar og at andre synes de er fine. Det gir en ekstra boost for videre utvikling og nye bilder. Håper at mange av dere går inn å stemmer på det dere syns er finest å at det selvfølgelig er mitt da. Hehehehe Men husk å gjøre det før den 13 november for etter det er det for sent. hehe
Dette er tatt i Ertemarka i dag, på Emilies første tippetrim søndag. Vi var der hele den lille familien vår minus Nero gutten da. Men mormor og morfar var men i dag da , og deres lille Queen. Det var en kjempe nydelig søndag med strålende høst vær. Litt kaldt i skyggen men nydelig i solen. selvfølgelig ble det en hel del bilder i dag og . Skal sette meg ned å titte på de om ikke lenge.

Nå er det bare å krysse fingrene å håpe at mange andre der ute og synes at bildet mitt er en stemme verdig. hehheh

Geir Ove

fredag 5. november 2010

Morgen tåke i en kjempe nydelig høst dag

Hei igjen
I dag tok tåka helt over her hjemme, på morgenen. Men så litt utover formiddagen så lettet den litt og da benyttet jeg sjansen og tok med meg kameraet lille Emilie og Nero gutten ut på tur. Og da knipset jeg noen bilder som jeg ble veldig fornøyd med etter litt behandling på pc.
Begge disse to er tatt i veien med tåken drivende nedover veien med sollyset mot og bak trærne på venstre side. Gav en fin effekt syns nå jeg i hvertfall, hehehe.


Dette er tatt utover Unnerberg jordet helt i utkant av der tåken lå videre innover jordene før det slapp helt opp etter noen timer senere.


Måtte bare ta med dette også, tatt for noen dager siden nede ved Iddefjorden. Bildet av noen nyper nede ved veien mot vannet.

Håper på mange slike dager og at kameraet er med da også .
Skrives snart igjen

Geir Ove

torsdag 4. november 2010

Høstfarger

Hei igjen
Høsten er forlengst kommet over oss. høsten er en kjempe fin tid for oss som liker å ta noen bilder. Det er så utrolig mange fine farger rund om kring. Det eneste som er synd er at nå er det snart slutt på alle fargene da alle blader ligger på bakken og alle trærne er tomme. Men fortsatt kan man gjøre mange varp. Det gjelder bare å se mulighetene i det man finner.

Håper på mange fine dager framover så man kan få tatt masse fine bilder .
Høst hilsen
Geir Ove

onsdag 3. november 2010

Mandagens lille fotosafari

Mandagens lille foto safari gikk til lille kruseter for og ta noen bilder. Lille Emilie var med på turen og tittet stort på alt som var bitte små fugler som danset rundt oss. Det var kjeme fint vær og helt vindstille noe som gjorde at det ble veldig fine speil bilder i vannet. Var ikke en liten krusning på vannet en gang.
Nesten så man kan snu bildet opp ned og ikke vite hva som er den rette veien. Gav en kjempe effekt egentlig, hehehe.

Så gikk solen ned og da kom den nydelige blå timen, som igjen farget vannet rundt disse små steiene som lå der midt i vannet.


Dette er tatt mot tistedalen fra vanninga. Rett før det ble mørkt, som igjen gav den fine blå fargen på himmelen og vannet.

Er nok snart ute på noen nye turer med nye motiver så er nok snart her igjen.

Skrives

Ove