onsdag 29. desember 2010

Iskrystall

Hei


Jeg blir med i fotomorro sin julekalender i dag også jeg, heheh. Morro dette temaet. Der er det samme i dag, nemlig frossen. Dagens bilde er et frossen iskrystall.
Dere kan se de andre som er lagt inn på bloggen, bare følg denne linken http://fotomorro.blogspot.com/2010/12/julekalender-2010-frossen.html

Som i går så krysser man fingrene for at det er flere som liker det.


tirsdag 28. desember 2010

Frossen konkuranse

Hei alle sammen
Jeg tenkte jeg skulle delta på en ny konkuranse hos fotomorro. Denne ganger er det deres julekalender som har tema Frossen. Dere kan lese om konkuransen på denne siden http://fotomorro.blogspot.com/2010/12/julekalender-2010-frossen.html
Så da er det bare å krysse fingrene for at man blir plukket ut som dagsvinner.

mandag 27. desember 2010

Kvelds fotografering

Hei igjen alle sammen.
Lenge siden sist jeg la inn noe her nå. Men som mange andre har det jo vært noe og henge fingrene i det siste. Heheh Julen tar jo litt tid da kan man jo si. Og litt som skal ordnes og gjøres i stand. Men så plutselig kom det et lite øyblikk da jeg tok noen bilder i mørket. Det er tatt ved Tista elva i Halden. Brukte stativ og lang lukker tid for å fange det lille lyset som var der.


Dette er tatt andre veien mot bybrua

Kommer plutselig tilbake med noe litt mere rom jul og jule innlegg kanskje. Ikke godt å vite hva som plutselig kommer vet dere.


torsdag 9. desember 2010

Vinter været

Hei igjen.
Her en morgen tittet jeg ut av vinduet i stua og fikk se et nydelig lys fra solen som brøt igjennom det tykke tykke tåkelaget. Jeg var litt for seint ute til å det helt optimalt men fikk noe da. Hehehe




På kveldsturen med lille Nero i går tok jeg med kameraet og fanget noen fine motiver av trær i kulde natten. Var 14 minus så det kjentes i ansiktet etterpå.



Alle disse er tatt uten stativ så det er litt lite lukker tid, men ble bra for det da.





På kveldens runde var nesten alt borte igjen da det nå har slått over og blitt over null grader igjen og alt har tinet bort fra trærne igjen. Ille synd egentlig, men det kommer igjen det er helt sikker.



tirsdag 7. desember 2010

Dagens prosjekt vann. Jippi jeg ble vinneren av konkuransen

Hei Igjen alle sammen
I dag fikk jeg endelig gjort noe jeg har tenkt å gjøre en god stund, nemlig det å tatt noen bilder av vann dråper. Og etter en del forsøk og en del feilbilder så kom det seg. Synes i hvertfall jeg selv da. hehhehe . Er glad for at man har digitalt kamera for å si det sånn, det ble en del bilder som bare kunne slettes . Hehehhe. Men ble fornøyd til slutt da. Hva synes dere??













Og en annen ting som skjedde i dag, jeg vant konkurransen til www.Fotoverden.no . Med temaet uttrykk. Noe som er kjempe morro og noe som gir en en ekstra gnist og ekstra gir for nye prosjekter og ny utvikling i bilde verden. Tusen tusen takk til alle som stemte på bildet mitt og tusen takk for mange fine og gode kommentarer. Fra både gamle og nye følgere. Kjempe morro dette. Avslutter med vinner bildet jeg, er bare super fonøyd med det selv også da.



Vi skrives straks igjen. Har noen prosjekter gående så er plutselig tilbake.

fredag 3. desember 2010

Vinteren holder fortsatt fast, og jeg er i en ny finale :O)

Hei igjen. Vinteren holder fortsatt tak i oss her på østlandet. Vi har hatt mange mange dager med kulde. Og ikke minst masse vind, noe som igjen gjør det enda kaldere. Men samtidig gir dette oss som liker og ta bilder en kjempe mulighet til å ta noen bilder av naturens egne smykker. Det er en enorm mengde med snøkrystaller og istapper og velge mellom.

Det er ganske utrolig for en evne naturen har til å lage egne bilder. Gleder meg masse til å gå masse turer og ha med kameraet og prøve å fange noen av disse i løpet av vinter.
Og jeg må jo nevne det jeg har igjen blitt plukket ut til finalen i en fotokonkuranse på nettet. Denne gangen har to av bildene mine blitt valgt. Håper dere har muligheten vil stemme på et av mine eller det bildet dere liker best. Er mange fine bilder der, men håper jo selvfølgelig at et av mine vinner da så klart. Hehhe Det er de to under her som er med. Dere kan gå inn på denne siden og stemme, http://fotoverden.blogspot.com/2010/12/avstemning-utrykk.html



Til søndagen er det meldt snø igjen, kanskje gir dette muligheten for mange nye bilder. Skal i hvertfall ut å ake med lille Emilie. Hun stor koste seg sist, var jo bare så morro .



Skrives snart igjen