søndag 29. mai 2011

Et lite blink skudd fra 17 mai

Hei igjen alle sammen


Bare måtte legge inn et bilde fra 17 mai, som nå allerede er en stund siden. FY som tiden flyr, helt sykt men men bare å nyte så mye man kan. hehe.


Selv om ikke bildet i seg selv er i fokus er den lille prinsessa våres det i profil sammen med bunaden som ble sydd inn for å passe henne til denne dagen, det. Bare syns det er noe med dette bildet. Vet ikke helt hvorfor jeg liker det sånn som jeg gjør, men det er nå en gang sånn hehehe.


Er liksom et lite fokus punkt i en stor dag med masse kaos og styr og bråk. Som da toget kom forbi og da korpsene gikk forbi var det som om verden stoppet opp for lille jenta vår.


Hun ble helt betatt av de som var så flinke til å spille. Alt stoppet opp i en rotete og støyete dag, og fokuset var kun på en ting nemlig det å følge med på korpset og lytte til musikken.


Men som vi koste oss denne dagen med samling hjemme hos mamma og Kjell med grilling og fult hus, en kjempe koselig dag.


Hva synes dere om bildet, noen flere som liker det ?? ;O)


Nå er det dags for litt avlsapning framfor tv`n før det er dags å krype til køys

onsdag 25. mai 2011

Ny portrett konkuranse

Hei igjen



Da er det dags for ny konkuranse igjen. Lenge siden sist nå, denne gangen er det Fotoverden som kjører konkuranse. Temaet denne gangen er Portrett. Dere kan lese om den på denne siden





Mine bidrag denne gangen er disse tre bildene, så da gjenstår det å se om en er heldig og blir plukket ut blandt de innsendte

















søndag 15. mai 2011

Silkehøne

Her kommer det noen bilder av en skikkelig artig skrue. En litt hissig å styrete silkehøne. Helt klart denne som styrte resten av hønene inne i innhegningen.




Ikke så lett å få til så mange fine bilder da den var veldig aktiv men ;O)









Da er det på nytt kvelden herfra å satser på en ny dag i morgen med litt vær som man kan ha med kameraet ut å prøve å fange noen nye øyblikk


onsdag 11. mai 2011

En skal tidlig krøkes

Det heter at "Den skal tidlig krøkes som god krok skal bli"


I dag mens jeg hang opp klær ute i sola så kom lille Emilie etter og setter seg i kleskurven. Med seg har hun det ene fotobladet mitt. Der blir hun sittende lenge å titter og blar blandt alle bildene



Hvem vet kanskje blir hun en fotograf en dag, hvem vet ? I så fall så satser vi fult på det den dagen , hehehe.


Ha en god kveld videre alle sammen




søndag 8. mai 2011

Emilie ute på dyretur ;O)

Hei igjen




Her om dagen var vi på åpen dag på Kalnes videregående. Vi tittet på masse forskjellige dyr, alt fra små gnagere og fugler til store hester og kuer.


Emilie stor koste seg og lager mye dyrelyder om dagen hehehe.

Kameraet var selvfølgelig med og det ble en masse gode og fine bilder. Dette er et av de som jeg ble fornøyd med, her ser vi på hester inne i stallen.








Det kommer nok helt sikkert mere fra denne turen. Må se igjennom en del og jobbe litt med de så skal du nok se at det kommer et og annet herfra. Da er det kvelden for nå og sengen venter på meg. Så over og ut for denne gang ;O)


mandag 2. mai 2011

En liten regnværs dag ;O)

Hei igjen alle sammen, en god stund siden sist. Nå bare måtte jeg prøve en ny teknikk så får vi se hvordan de blir på denne måten.




Håper det ikke blir så lenge til neste gang ;O)