tirsdag 29. november 2011

Rosekake ;O)

Hei igjen alle sammen, som jeg skrev i forrige innlegg så var det en kake til i helga. Denne kaken er til en jente som fyller 7 år . Hun hadde bestemt. Nå skal sant sies at roser ikke er det letteste å lage må jeg si. Hehehe Men etter litt fundering å feilig og prøving så ble det jaggu noen roser jo.
Denne kaken er en sjokolade kake som er trekt med den populære sjokoladesmørkremen :O)


Det ble noen roser i diverse lilla nyanser og over i hvite.



Så etter noen timer rulling av godt over 230 roseblader så ble jeg meget fornøyd med denne kaken også ;O) Da takker bakeren for seg for denne gang og idemyldrigen er allerede i gang for neste kake



lørdag 26. november 2011

Bondegårds kake

Da har bakeren vært ute på vift igjen. Denne gangen er det bondegård som er tema, etter en del fram og tilbake så endte jeg på denne kaken. Prøvd ut en del nye ting og ble veldig fornøyd selv i hvertfall ;O) Denne kaken er som forrige fylt med sukkerbrød smørt med sjokoladesmørkrem.

Denne kua er en av de nye tingene som er med denne gangen. Morro og modelere litt også, det samme gjelder grisen under her



Denne kaken er til en bekjent av meg og hennes datter Filippa som fylte 2 år .

Ikke alle plankene i gjerdet som henger på etter en lang høst ;O)

Dette er en av to kaker denne helgen så det kommer mere i morgen ;O) Over og ut for denne gang



fredag 18. november 2011

Litt høst makro

Heisann
Her om dagen så gikk jeg forbi en liten rød bod ute i skogen. Det hører vel til sannheten at den har sett sine bedre sider hehehe. Men da er det ypperlig å krype rundt denne og se på alt som vokser å gror i gammelt treverk.

Både litt her og der kommer det fram noen nydelige farger. Som i denne vindu`s posten under her der både mose og rust har "angrepet".




Jakten på gode høstbilder fortsetter framover. Nå er det bare å ønske alle sammen en god helg videre. Noen må desverre jobbe i helga, men kos dere dere som har fri ;O)



fredag 11. november 2011

Gårsdagens Konge kake

Hei igjen alle sammen, da har kake Ove vært på ferde igjen. Denne gangen er det lille Lucas som fyller 5 som skulle ha en kake. Han hadde en klar favoritt og ønske til kake . Det var Kongen i biler filmen som skulle være tema.






Så da var det bare å begynne å gruble litt å fundere på litt løsninger. For kongen har som dere kanskje vet en ganske høy vinge bak på bilen . Noe som skulle by på litt trøbbel :O)



Det er en sjokolade kake med sjokoladesmørkrem som igjen er kledd med marsipan.
Alt er spiselig bortsett fra innmaten i vingen som er laget i plast som er kledd med marsipan




Da takker bakeren for seg og ser fram i mot neste gårds kake, noe som også blir morro håper jeg heheheh :O)



Ha en fin helg videre alle sammen



lørdag 5. november 2011

Grøfte kunst ;O)

Hei igjen alle sammen. Tiden fly bare sååååå fort, man er bare nødt til å trekke i håndbrekket og bremse opp litt å nyte alle de gode øyblikkene som er. Å prøve å glemme alt det man skulle ha gjort ;O)

Som disse små som stod å ropte på meg her om dagen i vei kanten. Bare måtte hoppe i grøfta og knipse i vei.


Håper alle får en fin helg videre