søndag 11. september 2011

Lille Nero gutten 6 år alt

I dag er det 6 år siden lille nero gutten kom til verden. Syns ikke det virker som om det er lenge siden den lille krabaten klynket rundt etter meg her hjemme.

Han er fortsatt den utrolige livlige og ivrige etter å hilse på alt å alle men har roet seg en del da. Men edr nok for mye boksee i denne gutten til å bli rolig noen gang . MEn han er en utrolig god gutt som elsker lille Nenne. Skal legge ut en serie med de sammen. De er jo bare sååå gode sammen. Nero er helt utrolig tolmodig med lille enta og går når han har fått nok.

MAnge gode stunder og gode minner har det blitt på disse årene, gleder meg til mange mange flere



2 kommentarer:

  1. 6*VOV for Nerogutten. Mormors vakre, glade gutt.
    Liv

    SvarSlett
  2. hei =) Har ikke vært så mye på bloggen som du kanskje så,men nå e vi hjemme igjen å koser oss masse. Skal skrive i bloggen i kveld å fortelle kordan det går med oss å minstemannen. Å de bildene skal du bare kjøpe så mange du vil av =) Koslig at du likte de =)
    Æ ska ta å legge inn ett nytt innlegg på bloggen med alle igjen,så du får oversikt over de. =) Go helg vidre til dæ å familien. gratulerer til voffsen =)
    Hilsen Linn Iren (logget ikke inn på bloggen,for å signere her men du skjønner sikkert kæm æ e =)

    SvarSlett

Hei, Håper du vil kommentere på bloggen min da det er så utrolig morro og få tilbakemelding på det man driver med. Som igjen gir gnist til nye prosjekter