søndag 13. mars 2011

Helgens kakeprosjekter

Da er det dags for å legge ut noen bilder av helgens kaker. Denne helgen ble det tre stykker. Den første er til to små gutter på tre og fire år. De skulle ha selskapet sammen og ønsket seg en lynet kake. De hadde allerede bestemt seg for hvor de skulle begynne på kaken og hvem som skulle ha de første stykket og hvor hen det skulle taes.
Denne gangen er det sukkerbrød med skogsbærkrem, med et lag med vaniljekrem. Det hele er trekt med marsipan. Selve bilen er også en kake med det samme inni.

Siden de skulle dele kaken så fikk de hver sin side av kaken :O)







Den andre kaken er en marsipan kake som jeg lagde til besøket vi fikk av naboene våre. Det ble med det samme fyllet og trekt med hvit marsipan.



På toppen av denne kaken kom det to kalaer, og noe hjerte dryss rundt disse.


Den siste kaken ble det ikke tatt noen bilder av men det var en oreo kake som vi lagde sammen med naboen vår. Kjekt å kunne lære bort noe også. Den skulle i et 40 års selskap.
Da er det bare å glede seg til neste kake prosjekt å se hva det bringer for ideer og utfordringer.
Ha en fortsatt fin søndag alle sammen så er man plutselig tilbake med noe nytt.

1 kommentar:

  1. Hei :) Jeg satte stor pris på hjelpen jeg fikk til oreokaka! Den falt i smak hos gjestene, kanskje ikke så overraskende :) hihi

    SvarSlett

Hei, Håper du vil kommentere på bloggen min da det er så utrolig morro og få tilbakemelding på det man driver med. Som igjen gir gnist til nye prosjekter