lørdag 9. juni 2012

Aldri for sent at det ikke er godt for noe ;O)

Hei igjen alle sammen. Må si meg enig i kommentaren til Nina på forrige innlegg, hvor i all verden ble det av tiden. Dagene flyr avgårde som bare det og vips så er det kvelden igjen og en ny dag er over på ny. Men men dagene nytes så mye man kan og kose seg masse masse. Vår lille prinsesse vokser som bare det og skal si det er en frøken med mye meninger om dagen. Og kan ikke si helt at hun hører helt på hva verken mamma eller pappa sier om dagen. Jeg sier bare jo sier hun og fortsetter ;O) Men er vel en periode som man kommer over etterhvert ;O) Man kan jo håpe i hvert fall ;O) 

Dette bildet er tatt for en god stund siden, en morgen stund i stuen. Ille kos med litt tv og god frukt i fanget. 
I dag har vi kommet et kjempe skritt i rett retning på ute prosjektet vår takket være min gode svoger Vegard som troppet opp med redningsbil  og villig kom med vaier og trakk opp røtter og et einerbærtre. Kjekt med litt ekstra kraft og masse hjelp. TUUUUUsen takk igjen ;O)
Kommer bilder fra prosjektet vårt etterhvert, men må holde dere litt på pinebenken en liten stund til :O)

Nå må jeg bare ta meg sammen og legge inn noen nye bilder og innlegg her inne. Og ta mange nye bilder og finne noen nye motiver og finne litt motivasjon til nye prosjekter. Men nå er vi inne i en fin periode med masse krek og insekter. Så satser på mye fint vær og stille vind. Og stor knipse glede ;O) Skrives snart igjen alle sammen 
  

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Klag ikke. Barn skal ha egne meninger. Og hvorfor skal det være lettere for dere å være foreldre enn det var for oss å være foreldre?
    Tenk over den du. Dere har jo en engel.
    Svigermor

    SvarSlett
  2. Hehehhehe er veldig veldig sant du :O) er en liten solstråle med store meninger, men skal jo være sånn ;O) Er tross alt et positivt tegn ;O)

    SvarSlett

Hei, Håper du vil kommentere på bloggen min da det er så utrolig morro og få tilbakemelding på det man driver med. Som igjen gir gnist til nye prosjekter