mandag 19. november 2012

En liten kake post med en del av høstens store kake prosjekter så lang, rapunsel, agent ozo, tur, humbelbee, hundekake ;O)

Hei igjen alle sammen. Nå er det jaggu lenge siden sist jeg har vært her inne. har skjedd så mye i det siste og formen har vært litt skrall for å si det mildt, men etter et legebesøk og en pille kur så er man på gang igjen. Litt hanglete men i bedre fart igjen. Her kommer en del av høstens kake prosjekter på en gang. Litt lettere enn å lage et innlegg på hver etterhverandre syntes jeg ;O)

Først ute er en kake til Kjell og hans kone som begge fylte 60. De er begge friluftsmennesker så da måtte det bli en fiske og bål kake.

 Er vel ikke helt sikker på hva slags type fisk det skulle være men , hehe.
 Bålplassen måtte være med i bakkant av bildet.


Neste prosjekt er til Stein som fylte 56, han er litt mere opptatt en hunder en de fleste da han driver med hundeslede kjøring. Å da måtte temaet til han bli en hunde kake. Den er fylt med en ny type sjokolade krem som nok kommer til å bli en klassiker framover tror jeg. Synes den er meget god selv og, mmmmmmm

Navnet måtte såklart på et skilt som står ute når man er å går på fjellet, med anvisninger til hvor man skal gå. Selve hunden er laget i ren marsipan.

Neste prosjekt som kommer er en Agent ozo kake, som er Bjørn Steinars store helt om dagen. Denne er også fylt med den nye kremen.

 På båndet rundt måtte selvfølelig agent Ozo`s favoritt utrykk " akkurat som planlagt, mer eller mindre" være med.
 Ozo figuren er i marsipan
Helt på siden ser du at hjelperen til Ozo også er med.
Så kommer det en transformers kake. Denne gangen var det Anders på 13 som bursdagsgutt. Transformers er jo en gutt drøm og da måtte det bli et hode av Bumblebee som er en av figurene i filmene.
Hele hodet er en kake i figur, der alt annet på utsiden er marsipan.



 Siste kake ut i denne oppsumeringen er en Rapunsel kake til Johanne på 4
 Som i filmen er kaken under tårnet gressgrønt, kledd med en mengde blomster.
 Selve tårnet inni er en plast figur som igjen er kledd med marsipan.
Da er vel høstens prosjekter oppdatert i et langt innlegg og mange bilder og temaer er presentert på en gang. Da skal man prøve å ikke la det gå så lenge før man er tilbake. Er sååååå lenge siden man hatr vært her inne og ikke minst sett hva dere andre har drevet med i det siste. Lover jeg skal ta meg sammen å blogge litt igjen. ;O) Over og ut for denne gang ha en koselig kveld videre alle sammen

1 kommentar:

  1. Wow.....jeg skriver det sikker hver gange, men jeg er så imponert over hva du tryller frem av kaker altså.
    Ble jo bitte litt nyskjerrig på den nye sjokoladekremen din også da, men den holdt du tett til brystet ;)
    Tipper den kommer i neste steg for steg kake du legger ut, hihihi ;)

    Ønsker deg god bedring og en fin uke.

    Tudelu fra Oslo:)

    SvarSlett

Hei, Håper du vil kommentere på bloggen min da det er så utrolig morro og få tilbakemelding på det man driver med. Som igjen gir gnist til nye prosjekter