torsdag 12. august 2010

1 år fy som tiden flyr, men gud så mange gode minner

Hei igjen


Da var 1 år og 2 dager gått siden lille Emilie jenta kom til verden, og fy som tiden bare flyr av gårde. De siste to dagenene har gått med til og kose oss maks med lille Emilie og tenke på alle minnene og den første stunden på sykehuset. Og ikke minst hva som skjedde og når det skjedde der inne. Jeg skrev nemlig ned alle ting som skjedde helt i fra da vannet gikk her hjemme til vi kom hjem igjen. Det er letter å huske alt og alle beskjeder vi fikk underveis, når man har det skrevet ned. Klokken 12.16 kom den lille jenta våres ut i den store usikre verden. Men fant seg heldighvis kjapt til ro hos mammaen og pappaen sin. Var litt grinete om natta på sykehuset men det hjalp veldig raskt heldigvis hehehe. Har nesten ikke hatt noe i det hele tatt om natta. Hun sover stort sett med en gang og hele natten. Hender vi er inne en liten tur og gir henne sutten. Vi har bare vært helt super heldige, skal ikke klage i det hele tatt, bare takke for at det har gått så utrolig bra.

Som liten sov hun nesten hele dagen. Hehehhe det virket sånn innimellom i hvertfall når man hadde lyst til og ha henne hos seg og kose og kjenne på den lille kroppen. Her har hun sloknet i lekehagen sin. Er bare så utrolig glad for at vi skaffet oss en slik en. Den kan hun nå sitte og leke i i 2 timer uten noe hjelp eller klaging. Bare koser seg maks oppi den.

Emilie begynte å gå med hjelp av oss veldig tidlig , akkurat når husker jeg ikke helt men helt av lene begynte hun på bursdagen til Benedikte . Da tok hun sine første skikkelige skritt. Og da var det gjort, nå går hun rundt som bare det. Faller og sånn men går unna som bare det. Stødig er hun også blitt


Hun er en liten solstråle som alltid får en på godt humør, uansett hvor trøtt eller sliten man er. Når den lille sjarmøren stråler og rekker deg sutten eller et eller annet for og dele med deg . Da er det bare å smelte uansett hvor seint det er. Heheh, men som sagt det er veldig sjelden vi har noe problemer med kvelds flying eller natte vandring. Bank i bordet mange mange ganger. HEhehe

Her hadde hun begynt å sitte helt av seg selv og det måtte vi ta bilder av vet dere. Men til slutt så gikk Emilie litt lei, og ble litt trøtt. Hun er jo bare sååååå god der hun sitter og gjesper.

Her sitter hun ute en sommer kveld og funderer på hva i all verden er det som er inni den badminton fjæren. Hun fant det aldri ut hehe.

Man kan huske tilbake til den tiden som man kunne legge henne på gulvet og hun faktisk lå der. Helt utrolig men det gjør hun ikke nå lenger. Nå er det opp og fram det skal. Utforske den store verden, og det er ganske utrolig hvor fort det går når det først løsner. Men det er jo egentlig kjempe fint, det er jo faktisk et tegn på at alt er som det skal og at framskrittende kommer som de skal.


Dette bildet er tatt på 1 års dagen da vi skulle ta noen bilder av alle sammen. Det ble nå litt så som så med de bildene, Er ikke helt fornøyd med resultatene på de fleste men dette likte jeg veldig god. Jentene til pappaen sin det se.







Gleder meg over alle framskrittende og minnende som vi har og ikke minst alle som kommer. Gleder med masse til tiden som kommer. Vi kommer til å møte mange utfordringer men de skal vi klare alle sammen. .

Nå er huset snart gjort klart for barne selskap i dag og det skal bli kjempe morro. Huset fult av unger og foreldre. Gleder oss kjempe masse . Men nå er det den siste finish som skal til før selskapet

Skrives snart igjen over og ut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei, Håper du vil kommentere på bloggen min da det er så utrolig morro og få tilbakemelding på det man driver med. Som igjen gir gnist til nye prosjekter