onsdag 13. juli 2011

Jippi vi har jubileum i dag.



Jippi vi har jubileum i dag. Tenke seg til at i dag er det 15 år siden jeg og min kjære ble sammen. Det er helt sykt å tenke på at det er så lenge siden. Husker dagen veldig godt og virker som om det bare er noen år siden. jeg hadde blitt 16 og Benedikte var 9 dager fra å bli 15. Men så mye morro og fint vi har gjort og fått til på de årene. Mange mange gode minner etter utallige turer og ting vi har gjort sammen. Håper det blir mange mange år videre og masse mer vi skal gjøre. Er jo bare mye man kan finne på gjelder bare å bruke fantasien og finne på noe som kan bringe mange gode minner videre. Og ikke minst lange gode minner og opplevelser for lille Emilie som vokser som bare det om dagen. Hun er i 150 absolutt hele dagen og kan bli en smule ivrig over og ikke få til alt hun ønsker. iiiiiiiiiiii sier hun bare ;O)


Gratulerer så mye med dagen min kjære , håper vi kan finne på noe sprell i dag å hehehe


Legger ved et lite morgenstemningsbilde fra en gå tur her om morgenen. Liten vanndråpe som henger der å aner ingen uro.



3 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye. Tenk som tiden flyr, synes ikke det er lenge siden du var en kjekk, hårfager ung mann som kom med storm og tok vår datters hjerte.
    Svigermor

    SvarSlett
  2. Hei.
    Gratulerer så mye med en så stor dag!
    Har forresten en gave til dæ,å det passa jo fint på en så flott dag som idag! =)

    SvarSlett
  3. =) Du får velge de du har lyst på =) Æ maler nok så mange flere,så æ får nok de æ sjøl vil ha ;)

    SvarSlett

Hei, Håper du vil kommentere på bloggen min da det er så utrolig morro og få tilbakemelding på det man driver med. Som igjen gir gnist til nye prosjekter