søndag 17. juli 2011

Prinsesse kake ;O)


Hei igjen alle der ute.

Da var en ny kake klar, eller den var faktisk klar i går da men. ;O) Men da ble det ingen innlegg fra denne kanten . Denne gangen er det Sarah som ble 4 år i dag som kaken går til. Temaet er som dere kanskje alt har sett Prinsesse, og det skulle være Disneys prinsesser som skulle være med .



De tre prinsessene er i plast, men resten er spisende. Det er en marsipankake med sukkerbrød, vanilje krem og bringebær krem. Blomstene er tryket ut i marsipan de også.



Det gikk med noen blomster kan man vel si hehehe, men det ble jo bra med de på å syntes jeg.







Blandt prinsesse er det strødd litt rosa kake strø som litt bling bling ;O) Hehehe.


Fikk melding fra Yvonne i stad og hun hadde blitt såå kry når hun hade sett kaken sin. Er jo bare så morro å høre da ;O)


Da gjennstår det bare å takke for denne gang, må vel snart begynne å planlegge Emilies 2 års kake. Blir morro å finne på noe, hmmmm bare hva det skulle vært hmmm kommer nok på en fiks ide.

3 kommentarer:

  1. Bør du ikke planlegge en kake før det da? Kommer ikke neste uke hvis det ikke er en spennende kake på gang. Stæsjer du opp oreokaken blir det jo litt for øyet og litt for ganen. Skal ikke mer til for å gjøre meg fornøyd.
    Liv

    SvarSlett
  2. NYDELIG!!! Du er utrolig flink :-)

    SvarSlett
  3. Liker måten du bruker disse blomstene til å binde kaken. De er ikke så framtredende at det blir pragende, men enkle og bare søte:)

    SvarSlett

Hei, Håper du vil kommentere på bloggen min da det er så utrolig morro og få tilbakemelding på det man driver med. Som igjen gir gnist til nye prosjekter